Haiku, Waves

Sun on your Skin

A day in the life of...

Previous Entry Share Next Entry
(no subject)
Haiku, Waves
sunonyourskin


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


En verder is alles goed met me. Het wordt een beetje standaard he, dat verzuim van updates! Maar alles gaat z'n gangetje. Op school zit ik inmiddels ruim in blok 3 en het eerdergenoemde extra vak heb ik laten vallen. Bleek dat er naast die 8 boeken voor het ene vak ook nog 10 voor het andere vak bij kwamen. Hoewel ik mezelf heb verbaasd en een tempo van zo'n twee boeken per week heb kunnen aanhouden, liep ik toch snel voor alledrie de vakken behoorlijk achter en besloot ik er maar een te laten vallen vóór het me ofwel onvoldoendes danwel een zenuwinzinking zou gaan kosten. Dus op het moment relatieve vrijheid blijheid en niet goed meer weten wat ik vroeger ook al weer deed met vrije tijd.
Verder wil ik echt graag op kamers, maar zit dat er de komende jaren niet in. Na een kleine eeuw twijfelen had ik het dan eindelijk definitief besloten, ik was er klaar voor! Eindelijk zelfstandigheid, meer uitgaan en minder reistijd, hoezee! In mijn enthousiasme had ik er even niet op gerekend dat mijn ouders het wel eens een minder aantrekkelijk plan zouden kunnen vinden om 400 euro in de maand extra te moeten uitgeven, terwijl ze hun dochter in ruil daarvoor amper nog zouden zien. Schade. Dus nu wordt het een restyling van de huidige kamer, waar ik menig uur zal doorbrengen met mezelf voor de kop slaan, aangezien ik voor het kamer-plan het studeren-in-het-buitenland-plan van de baan had geschoven. En aanmeldingen daarvoor hadden allang binnen moeten zijn, dus dat gaat tijdens m'n studie niet meer lukken. Wie weet na m'n studie, maar dat zal toch een stuk lastiger worden zonder beurs en dergelijke. Oh well, I'll live.
Nu heb ik in ieder geval wel alle tijd voor een baantje! Ik heb inmiddels gesolliciteerd bij een ijssalon in de buurt, hoewel ik hoorde dat er daar zes sollicitaties per dag binnen komen. Maar een vriend van m'n neef die daar al wel werkt zou een goed woordje voor me doen, dus wie weet! Het plan is hoe dan ook om het grootste deel van de zomer te gaan werken, want na twee keer Spanje vorig jaar is de bankrekening natuurlijk aanzienlijk afgevallen. Ik heb ook besloten de rest van m'n studie sowieso niet meer dan twee vakken per blok te doen, zodat ik misschien nog tijd overhou voor een baantje van een dag in de week. Eerst maar 'ns zien of ik ergens aangenomen word.
Nou, ik ga mezelf maar weer 'ns in de literatuur storten. Nog meer mensen die De Mierenmoordenaar (Historias de Cronopios y de Famas) van Julio Cortázar hebben gelezen? Toevallig ook iemand die de diepere gedachte erachter snapt? Want die is er ongetwijfeld. Nu nog vinden.

¡Chao chao! Esther

PS: Regina Spektor rules. En Amy Winehouse ook.

  • 1
Can we chat? Go Here dld.bz/chwZG

  • 1
?

Log in

No account? Create an account